Evenementen

including demonstration test in Delta Flume!
-
WindEurope host in samenwerking met de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) de WindEurope Conference & Exhibition van 28 – 30 november in de Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre.
-
Het nieuwe kabinet zet zwaar in op het terugdringen van de CO2-uitstoot. Op 12 december komen de industriële grootverbruikers bij elkaar om te bespreken hoe zij dit voor elkaar kunnen krijgen.
-
RVO.nl organiseert in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de EZK Energy Award voor het bedrijfsleven. Op 29 januari 2018 maken we de winnaar van de EZK Energy Award bekend tijdens het EZK evenement - Partners in Energieuitdagingen.
-
Locatie: Nederland   De  tweedaagse conferentie en beurs voor de windsector op initiatief van het TKI Wind op Zee en NWEA.
-
Connecting Minds, Creating the Future. Onder dit thema wordt de Expo 2020 in Dubai gehouden van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Dit is de eerste editie van de World Expo die in het Midden-Oosten plaatsvindt en Nederland heeft haar deelname reeds bevestigd.