Evenementen

-
Op 27 februari organiseert het ETRM een bijeenkomst waarin dieper wordt ingegaan op de processtappen bij lokale energietransitie en welke hulpmiddelen bestaan om van uw lokale energietransitie een succes te maken. 
  Het TKI Wind op Zee biedt u hier een overzicht van alle evenementen op windenergiegebied.
Op 6 maart 2018 is in Utrecht de matchmaking-bijeenkomst voor de eerste fase van de call ‘Duurzame Living Labs’. Tijdens deze middag hoort u alles over deze call.
-
TKI-BBE en RWE organiseren dit jaar samen het Circulair Congres, de opvolger van de congressen van Biobased Economy.nl. Thema van de eerste editie is ‘Agrifood, chemie en energie samen naar een circulaire economie’.
De realisatie van een biobased economy is niet alleen noodzakelijk: het biedt tegelijkertijd geweldige economische kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Op donderdag 15 maart 2018 vindt het eerste landelijke congres plaats dat door TKI-BBE wordt georganiseerd.
-
De Basis van samenwerking: ‘Communiceren met inleving’ en ‘Co-creatie in Social Labs’
-
Building Holland staat ook in 2018 in het teken van innovatie en vernieuwing.
-
25 - 28 April 2018 wordt door de Cukurove Universiteit in Adana (Turkije) de 14e internationale conferentie over energie opslag georganiseerd. Het thema van deze conferentie is: The Earth Cannot Wait!
-
Locatie: Nederland   De  tweedaagse conferentie en beurs voor de windsector op initiatief van het TKI Wind op Zee en NWEA.
-
Connecting Minds, Creating the Future. Onder dit thema wordt de Expo 2020 in Dubai gehouden van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Dit is de eerste editie van de World Expo die in het Midden-Oosten plaatsvindt en Nederland heeft haar deelname reeds bevestigd.