Evenementen

Aart-Jan de Graaf, lector Meet- en Regeltechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN),  heeft zich tien jaar lang verdiept in de transitie naar een duurzaam energiesysteem.
Een energiemodule buiten het huis heeft voordelen: het spaart binnen ruimte, onderhoud kan plaatsvinden zonder dat de bewoners thuis zijn en binnen blijft het stil. Natuurlijk is ruimte in de tuin ook wat waard.
-
Bent u actief op het gebied van (floating) offshore windenergie, havenontwikkeling of groene waterstof en wil je meer weten over de zakelijke kansen in Ierland?
Om de warmtetransitie in de gebouwde omgeving te versnellen is het nodig om de toepassing van warmtepompen op te schalen. Een belangrijke factor voor deze opschaling zijn de kosten. In 2020 zijn er volgens het Warmtepomptrendrapport 62.000 warmtepompen verkocht.
Op donderdagmiddag 15 september vindt het Symposium Gebiedsinnovatie van de Topsector Energie plaats. De middag staat in het teken van 'Gebiedsinnovatie' en die houden we in de KAS in Woerden.
-
The 11th International Conference on Stress Wave Theory and Design and Testing Methods for Deep Foundations which will be held in Rotterdam, the Netherlands from September 20-23, 2022.
  Op 22 september van 12:30-16:00 uur organiseren we dit jaar de derde bijeenkomst van een reeks AIRTuB-bijeenkomsten (Automated Inspection & Repair of Turbine Blades 2019 – eind 2022).
Wat is jouw rol als gemeente en welke mogelijkheden heb jij bij zonne-energie en netinpassing? Hierover gaat het op 22 en 26 september, online en in Utrecht. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heet je van harte welkom!
Vind deze middag samen met collega’s van andere gemeenten oplossingen/aanpakken voor bijvoorbeeld het vraagstuk in jouw gemeente! Hier deel je jouw ervaringen én hoor je wat anderen tegenkomen, hoe zij dingen aanpakken. We verdiepen ons in een vraagstuk in groepen van maximaal 15 personen.