3e Editie Windpower Data and Digital Innovation Forum

Afb
-

Digitalisering verwijst naar de toepassing van digitale technologieën en gegevens om bedrijfsmodellen te transformeren en nieuwe kansen te creëren die waarde creëren. In de windindustrie zullen ontwikkelingen op gebieden zoals datawetenschap en het internet der dingen de industrie in elke fase van de levenscyclus van activa ontwrichten.

Luister naar de experts uit de industrie terwijl ze samenkomen om hun ervaring en kennis te delen en te kijken naar de toekomstige marktkansen van digitaal windpark. Fabrikanten van windturbines zullen hun mening geven over technische vereisten, normen en drivers voor digitalisering en zullen het nieuwste ontwerp en de nieuwste technologie van windturbines onderzoeken. Gegevensanalyse en cyberbeveiliging zullen worden besproken om inzicht te krijgen in het belang van nauwkeurige gegevens en beveiliging en hoe dit een belangrijke rol speelt in de operationele en ontwikkelingsfase, evenals het helpen voorspellen van het falen van componenten en het verminderen van operationele kosten en risico's.

Doe met ons mee om te discussiëren en te brainstormen over hoe digitalisering de windindustrie verscherpt en vormgeeft aan de industriële innovaties van morgen, hoe u effectieve strategieën kunt ontwikkelen voor datagestuurd onderhoud, begrijpt hoe voorspellend onderhoud de efficiëntie van windparkactiva kan verbeteren, onderzoek hoe u gebruik kunt maken van digitale innovatie om de prestaties te optimaliseren, onderzoek hoe u gegevensanalyse en kunstmatige intelligentie kunt gebruiken om O&M- en activabeheerprocessen te optimaliseren en leer hoe u de kracht van windgegevensanalyse kunt benutten om prestatieverliezen aan het licht te brengen, onderhoud te verminderen en de omzet te verhogen.

Meer informatie