Achtste Week van de Circulaire Economie 2023: bruisend programma bij hubs

.
-

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook dit jaar zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats.

Welkom bij de Week van de Circulaire Economie!

Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en kwalitatiever te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en waar het bruist van innovatie en pioniersdrift. Andere organisatoren kunnen zich aansluiten bij een van de hubs om ook een event te organiseren. Er zijn dit jaar meer dan 20 circulaire hubs door het hele land. Zo is er altijd een hub bij jou in de buurt of die thematisch goed bij jouw evenement past. Op de site vind je een overzicht met hun profiel. Selecteer welke hub voor jou relevant is en bezoek de website van de hub om het programma tijdens de week te bekijken. 

Zelf een event organiseren

Zelf een event organiseren? Dat kan op één van de dagen van de Week van de Circulaire Economie en kan variëren van groot tot klein, van een workshop of een webinar, tot rondleiding of excursie. Of thematiseer een reeds gepland event rondom circulaire economie. Sluit hierbij aan bij één van de circulaire hubs. Zo kun je elkaar versterken én lift je mee met de communicatie van zowel de hubs als de Week van de Circulaire Economie. Neem contact op met de hub via de knop die je op een hubpagina vindt. Aanmelden van je event kan tot en met 16 december 2022.

Help ons mee de week een succes te maken

Wil je meehelpen de circulaire economie waar te maken zonder een event te organiseren? Breng dan de Week van de Circulaire Economie onder de aandacht – intern én extern. Bedenk bijvoorbeeld een leuke actie voor je medewerkers, of breng een aankondiging of rapport naar buiten tijdens ‘de Week’. Door gezamenlijk op te trekken in communicatie versterken we elkaar. Gebruik #WeekvandeCE, zodat wij kunnen zien wat je hebt gedaan.

Vragen?

Heb je vragen over de Week van de Circulaire Economie, het organiseren van een event of iets anders? Kijk dan bij onze FAQ of jouw vraag al is beantwoord. Staat je antwoord er niet bij, neem dan contact op via het formulier