Circular Plastic Conference 2022

-

Dit jaar staat de Circular Plastic Conference 2022 in het teken van samenwerken en face-to-face communiceren met gelijkgestemden die actief zijn op het gebied van circulaire kunststoffen. Dit jaar zal de conferentie live plaatsvinden op 18 en 19 mei in Igluu ​​in Eindhoven.

#CPC22

Circular Plastics Conference (#CPC22) brengt alle betrokkenen bij onderzoek en innovatie op het gebied van circulaire kunststoffen, regelgevers en influencers samen. Zij die benieuwd zijn naar de meest recente inzichten in ontwikkelingen, elkaar willen ontmoeten en met elkaar in contact willen komen.

Registreer 

 

Over CPC'22

CPC'22 brengt de community samen die actief is in circulaire kunststoffen en aanverwante onderzoeks- en innovatieactiviteiten. Onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van recycling van plastic gaan snel. Het is tijd om samen te komen en onze ervaringen en perspectieven te delen. Laten we de krachten bundelen en de relevante stappen identificeren die nodig zijn om tot een 100% circulair systeem in 2050 te komen. Tijdens het evenement zullen experts uit de industrie ons en elkaar op de hoogte houden van de huidige voortgang en de relevante stappen voorwaarts initiëren.

Programma

Beide dagen wordt het programma opgebouwd rond de Circular Plastics Roadmap. Deze roadmap is samen met onze community opgesteld en gaat in op concrete uitdagingen: Ontwerp voor recycling Sorteren & wassen Mechanische & (thermo-)chemische recycling Maatschappelijke en bestuurlijke uitdagingen Op de CPC'22 gaan we verder waar we CPC'21 hebben verlaten, en gaan we in op de huidige ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen. Meer over de line-up van dit jaar.