'FlexBat meets FLEXINet': Adding intelligent flexibility to the distribution grid

.

In de maand oktober organiseert de nationale Learning Community Systeemintegratie samen met de Topsector Energie de 'Maand van de Systeemintegratie'. Tijdens deze maand organiseren verschillende kennisinstellingen events waarvoor we je van harte uitnodigen. Tijdens deze events komen diverse vraagstukken van systeemintegratie aan bod.

Meld je hier aan

Flexibiliteit in een duurzaam energiesysteem staat centraal. Hoe meer hernieuwbare energie we gebruiken, hoe flexibeler ons totale systeem moet zijn. Verschillende manieren van energieopslag zullen daarbij een cruciale rol spelen. In samenwerking met verschillende onderzoekers en de Topsector Energie, organiseert TU Delft op 18 oktober een workshop over het belang van flexibiliteit voor een snellere energiesysteemintegratie.

Twee verschillende projecten die aan dit onderwerp werken, FlexBat en FLEXINet, zullen worden gepresenteerd door Marco Stecca en Prof. Pavol Bauer. Daarnaast kun je deelnemen aan lezingen over de integrale thema's flexibiliteit en energieopslag. We zullen de dag afsluiten met een drankje en een optionele rondleiding door de Green Village.

Locatie

Co-Creation Centre, The Green Village
TU Delft Campus

Van den Broekweg 4
2628 CR Delft

Meer informatie

  • Lees hier┬ámeer over het programma van de TU Delft
  • Lees hier┬ámeer over de nationale Learning Community Systeemintegratie