Lancering concept Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid

Routekaart ventilatie

Een woning ventileren op energiezuinige wijze én daarbij een gezonde, comfortabele woning realiseren? TKI Urban Energy geeft een stappenplan om dit te kunnen realiseren.

In mei 2021 publiceerden we de ‘Routekaart Na-isolatie’. Het doel van deze routekaart was om professionele partijen en hun klanten te helpen bij het voorkomen van vocht en schimmelproblemen bij na-isolatie. Hierbij kwam de onderwerp ventilatie en luchtdichtheid telkens weer terug. Daarom lanceren we nu ook de conceptversie van de ‘Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid’, zowel een aanvulling op de Routekaart Na-isolatie als een opzichzelfstaand hulpmiddel om bewoners/eigenaars te helpen verduurzamen.

Deze routekaart is primair gericht aan energieadviseurs, energiecoaches, energielokketten en uitvoerende partijen om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning op het gebied van ventilatie en luchtdichtheid. De routekaart kan natuurlijk ook een hulpmiddel zijn voor anderen dan alleen energieadviseurs. Het eindresultaat van de routekaart is een formulier dat samen met de eigenaar/bewoner doorlopen kan worden, om te nemen ventilatiemaatregelen op korte en lange termijn af te stemmen op zijn of haar wensen.

Ben jij benieuwd naar hoe de ‘Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid’ beter zicht biedt op mogelijke maatregelen betreft ventilatie voor gezonde én energiezuinige woningen? Of heb je hulp nodig bij het adviseren van klanten? Schrijf je dan nu in voor dit webinar en lever input voor de definitieve versie.

U kunt de conceptversie van de Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid hier downloaden.

Programma en aanmelden

13:00 – 13:05 uur – aftrap

13:05 – 13:10 uur – introductie en totstandkoming routekaart ventilatie

13:10 – 13:30 uur – uitleg Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid

13:30 – 13:45 uur – ophalen feedback door middel van polls

13:45 – 14:00 uur – afsluiting en eventuele uitloop

Klik hier om uw aanmelding door te geven