Online informatiebijeenkomst DEI+: innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen

5 juli 10.00 – 11.30 uur
Investeert u als ondernemer en/of eindgebruiker in een innovatie voor aardgasloze woningen, wijken en gebouwen? En doet u dat alleen of in samenwerking met bijvoorbeeld de leverancier van de innovatie? Meld u dan aan voor het webinar over de subsidieregeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+).

In de komende jaren moeten 30.000 tot 50.000 bestaande woningen per jaar 'aardgasloos' gemaakt worden. Dit betekent dat deze geen gebruik meer maken van aardgas. In voorbereiding hierop kunt u woningen al 'aardgasloos-ready' maken.

Aardgasloze woningen

Aardgasloos-ready betekent dat woningen klaar zijn voor afkoppeling van het aardgasnet. Het gaat dan om bouwkundige en installatietechnische voorzieningen voor verwarming, warm tapwater en koken. En dat deze woningen klaar zijn voor aansluiting op een duurzaam alternatief. De afkoppeling van het aardgasnet en de koppeling aan een duurzaam alternatief kunnen dan later plaatsvinden. Zonder grote inspanningen en overlast voor bewoners.

De subsidieregeling 'DEI+: Innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen' helpt u uw innovatieve product of dienst te ontwikkelen.

Voor wie?

Dit webinar is voor u als u als ondernemer en/of eindgebruiker investeert in een innovatie voor aardgasloze woningen, wijken en gebouwen. U bent ook welkom als u dit onderwerp interessant vindt.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar geeft Daniel van Rijn van RVO uitleg over de regeling, met enkele praktische tips. En aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt verduidelijkt waar de regeling voor aangewend kan worden. Namens TKI Urban Energy vertelt Niels Rood wat zij verder voor aanvragers kunnen betekenen.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar.  U ontvangt een registratiebevestiging per e-mail.
 

Aanmelden

Meer weten?

DEI+: Innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen