Ronde tafels Financiering - Grootbedrijven

Ronde tafel

Een innovatie met succes ontwikkelen en opschalen? Daarvoor heeft u de juiste financiers nodig. Daarom stond tijdens de Voorjaarsconferentie van de Topsector Energie dit jaar 'financiering' centraal. Schuif digitaal aan bij een Ronde tafel over dit onderwerp, praat mee en stel uw vragen.

Ondernemers vertelden tijdens de Voorjaarsconferentie wat hun financieringsuitdagingen zijn. Daar bouwen we nu op voort. Tijdens 3 Ronde tafels gaan iedere keer zo'n 10 ondernemers en financiers om tafel. Belangrijke onderzoeken over financiering in de energietransitie komen aan bod.

Grootbedrijven

Elke editie legt de aandacht op een andere bedrijfsgroep. Want elke groep kent weer eigen financieringsuitdagingen en -oplossingen. En daar passen bepaalde financiers bij. Wat werkt wel? Wat niet? En hoe komen we samen verder?

Deze Ronde tafel staat in het teken van grootbedrijven.

Heeft u een financieringsvraag?

Wij helpen u als ondernemer met uw innovatieproject op het gebied van energie. We doen dat met een gebalanceerd pallet aan financiƫle maatregelen. Binnen deze maatregelen vragen we ook aan andere partijen in de markt om cofinanciering. Geld hiervoor is voldoende beschikbaar. Toch hebben veel ondernemers problemen om dit te krijgen. Uit de private markt, maar ook uit de openbare markt. Voor opschaling van innovaties is dit een groot probleem. Het vertraagt daardoor de energietransitie en de groei van bijvoorbeeld nieuwe banen.

Wij gaan graag met u als ondernemer en met investeerders en financiers om tafel. Samen moeten we dit probleem ontrafelen en oplossen.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Of over wat wij en onze partners van het TSE Financieringsloket voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail en we kijken graag naar uw situatie.