Virtuele verkenningsmissie naar Nigeria

.

Nigeria, het land met de grootste economie en bevolking in Afrika, is een echte economische motor op het continent. Dankzij de explosieve economische groei in het land, die wordt gevoed door haar enorme consumentenmarkt, strategische geografische ligging en jonge, ondernemende bevolking, is Nigeria goed op weg om één van de belangrijkste wereldeconomieën te worden tegen 2030.

Registreer!

De overvloed aan hernieuwbare energiebronnen, het toenemende aantal tech-hubs en IT-start-ups en de drukkende milieu- en afvalproblemen, bieden unieke kansen voor Nederlandse bedrijven om mee innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor de lokale uitdagingen en om duurzame economische groei te verzekeren voor de toekomst.

Om te ontdekken hoe jouw bedrijf gebruik kan maken van de uiteenlopende mogelijkheden die Nigeria te bieden heeft, nodigen IOM, NABC en Unioncamere Piemonte je graag uit voor de Virtuele Verkenningsmissie naar Nigeria op 17 februari 2022. Tijdens deze missie zal je ontdekken welke buitenkansen in Nigeria te wachten liggen in landbouw, hernieuwbare energie, circulaire economie en de IT-industrie.

Waarom deelnemen?

  • Verrijk jouw kennis over relevante sectorontwikkelingen en markttoegang in Nigeria
  • Ontwikkel jouw inzicht in het investeringsklimaat in Nigeria
  • Deel inzichten en adviezen met gelijkgezinde Nederlandse bedrijven en handelsexperts met ervaring in de Nigeriaanse economie
  • Ontmoet hoogopgeleid Nigeriaans talent en ontdek hoe het MATCH Project jouw bedrijf kan helpen met het aanwerven van internationaal talent

Registeren

Registratie voor deelname aan de Virtuele Verkenningsmissie is mogelijk tot 7 januari 2022. Hierna blijft het mogelijk te registreren voor deelname aan de sessies, maar zonder toegang tot matchmaking-sessies.

Registreer u nu!