Werkconferentie Topsector Energie: de schaalsprong voor de energietransitie

.

Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.

We steken met elkaar de handen uit de mouwen. Onder de titel 'de schaalsprong voor de energietransitie'. Want de energietransitie moet versnellen. Dat is geen nieuws. Innovatie is daarbij onmisbaar. Alle signalen zijn dat er een tandje bij moet. Dit ondanks de goede bedoelingen en vele afspraken.

Die sprong maken valt niet altijd mee. Soms 'spring' je in het diepe of weet je niet hoe je landt. We moeten elkaar daarbij helpen. Ook als er nog veel onzeker is. Want een succesvolle technische innovatie heeft ook een sociale, maatschappelijke, juridische en beleidsmatige innovatieve context.
Programma

In het gemeenschappelijke programma laten we onder andere voorbeelden zien van succesvolle sprongen. Uptempo! en het Hydrohub Innovation Program vertellen over hun aanpak.

Een greep uit de parallelsessies:

  • Voorlichtingssessie MOOI
  • Waterstofproductie in Nederland: welke rol speelt de maakindustrie voor elektrolyse daarin spelen?
  • Innovatietrends Energietransitie Gebouwde Omgeving
  • Burgerinitiatieven in de energietransitie – zo kan je er ook naar kijken!

Locatie en tijd

Online, 09.30-17.00 uur 

Meld u aan

Meer lezen en aanmelden? Hier vindt u het volledige programma en registratiepagina.