Werksessie voor indieners MOOI-regeling '22

Werksessie voor indieners MOOI-regeling 2022

Is jullie consortium bezig met de definitieve MOOI 2022-aanvraag? En hebben jullie behoefte aan extra informatie of advies over het versterken van het voorstel? Voor consortia die de slagingskans van hun MOOI 2022-indiening voor de thema's Gebouwde Omgeving en Hernieuwbaar op Land willen vergroten, organiseert TKI Urban Energy op 29 juni a.s. een speciale dag waarin zij kunnen werken aan de definitieve aanvraag. 

Consortia die de MOOI indiening willen versterken bieden we op 29 juni alle hulp. Er zijn die dag workshops over het adresseren van de thema’s circulariteit, human capital, normalisatie en maatschappelijk verantwoord innoveren. Ook is er alle ruimte om specifieke vragen te stellen aan de programmamanagers en innovatieanalisten van TKI Urban Energy. Zij kunnen u onder meer helpen om de adviezen van de beoordelingscommissie te verwerken. Tijdens de Werksessie richten we ons op de MOOI-thema’s Gebouwde Omgeving en Hernieuwbaar op Land.

We bieden die ochtend twee parallelworkshops aan over human capital en normalisatie. Voor de middag kunt u opnieuw kiezen uit twee parallelworkshops, over circulariteit en maatschappelijk verantwoord innoveren. Het is aan te bevelen om met minimaal twee projectpartners per consortium aan te melden, zodat u aan alle gedeeltes kunt deelnemen.

Aanmelden

 

Programma

 • 9:30u   inloop
 • 10:15u  plenaire opening
 • 10:30u  parallelworkshops:
 1.     Human capital
 2.     Normalisatie
 • 12:00u  lunch
 • 13:00u  parallelworkshops:
 1.     Circulariteit
 2.     Maatschappelijk verantwoord innoveren
 • 14:30u  persoonlijk advies in relatie tot de MMIP-thema's
 • 17u   sluiting

Dit evenement zal centraal in het land plaatsvinden. Wij bepalen de locatie op basis van het aantal deelnemers. Informatie hierover volgt per e-mail aan degenen die  zich hebben aangemeld.