Workshop Actieonderzoek Betrek de community bij energie-innovaties

-

Let op: alle data zijn volgeboekt. U kunt zich niet meer aanmelden.

Loopt u tegen weerstand aan bij de implementatie van technische energie-innovaties? Wilt u grip krijgen op de gebruiker van uw energie? Aandacht voor de maatschappelijke realiteit helpt om de energietransitie te versnellen. Actieonderzoek kan hierbij helpen.

U bent van harte welkom op één van de workshops Actieonderzoek waarin u zelf aan de slag gaat én ervaart hoe dit type onderzoek werkt. De workshops worden u aangeboden vanuit het programma Maatschappelijk Verantwoord Innoveren met Energie dat actieonderzoek tevens ondersteunt via de subsidieregeling. Madelon Eelderink van 7Senses begeleidt de workshops.

Over actieonderzoek

Actieonderzoek is een oplossingsgerichte vorm van praktijkonderzoek. U observeert en interpreteert niet alleen, maar neemt ook zelf deel aan het proces. De workshops bieden ruimte voor uw specifieke praktijkcasus(sen).

‘Actieonderzoek in je innovatieproces heeft alles te maken met mensen (een community) tijdig betrekken in het ontwikkelproces. Het resultaat is draagvlak, wat zorgt voor duurzame oplossingen die langdurig succesvol zijn’  Deelnemer aan workshop op 6 juni

Data en locatie

De workshops zijn in Utrecht (nabij CS) - exacte locatie volgt nog - op:

  • 15 september (9.30-16.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur, afsluitend een borrel) [VOL]
  • 19 september (9.30-12.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur, afsluitend een lunch) [VOL]

Aanmelden

Meld u aan via energie-innovatie@rvo.nl met uw contactgegevens en voorkeursdatum. We kennen de beschikbare plaatsen toe op volgorde van aanmelding.