Evenementen

Komend jaar organiseren RVO en onze ambassades in de Golfregio een fact-finding missie voor zonne-energiebedrijven naar de Golf regio. De missie heeft tot doel om Nederlandse ondernemers actief in de zonne-energie sector de gelegenheid te geven om de lokale markt beter te leren kennen.
Bent u een ondernemer, consultant, adviseur of intermediair en bezig met circulaire economie? En wilt u zich informeren over de mogelijkheden van financiële ondersteuning die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt?
Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.
-
Asia Pacific Maritime (APM) is de belangrijkste tentoonstelling en conferentie in Azië met een compleet overzicht van de scheepssectoren: diensten en oplossingen, technologie, scheepsuitrusting, machines, benodigdheden en nog veel meer.