Evenementen

-
Professionals organiseren van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 een evenement over de circulaire economie om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.
Van 15:00 – 16:30 duiken we in thema 'Slimme oplossingen voor grotere instroom en doorstroom'. De energietransitie heeft een grote impact op de arbeidsmarkt.
Nigeria, het land met de grootste economie en bevolking in Afrika, is een echte economische motor op het continent.
Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.
Een innovatie met succes ontwikkelen en opschalen? Daarvoor heeft u de juiste financiers nodig. Daarom stond tijdens de Voorjaarsconferentie van de Topsector Energie dit jaar 'financiering' centraal. Schuif digitaal aan bij een Ronde tafel over dit onderwerp, praat mee en stel uw vragen.
Ben jij als startup of scale-up op zoek naar een kapitaalinjectie voor jouw bedrijf om jouw innovatie te financieren? Topsector Energie organiseert op 24 maart 2022 weer een Investor Day ditmaal i.s.m. Oost NL en Connectr.