Evenementen

Een woning ventileren op energiezuinige wijze én daarbij een gezonde, comfortabele woning realiseren? TKI Urban Energy geeft een stappenplan om dit te kunnen realiseren.
CE Delft heeft een onderzoek uitgevoerd naar het omslagpunt van grootschalige batterijopslag. Wanneer worden grootschalige batterijen rendabel, hoe ziet het inkomstenmodel eruit en wat kunnen ze betekenen voor de inpassing van het hernieuwbare elektriciteit?
-
Professionals organiseren van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 een evenement over de circulaire economie om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.
In 2022 opent er een nieuwe ronde van de innovatie regeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI). Voor het thema hernieuwbare elektriciteit is er een budget van 21 miljoen beschikbaar.
Risicomanagement en slimme financiering
In 2022 opent er een nieuwe ronde van de innovatie regeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI). Voor het thema hernieuwbare elektriciteit is er een budget van 21 miljoen beschikbaar.
Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.
-
Digitalisering verwijst naar de toepassing van digitale technologieën en gegevens om bedrijfsmodellen te transformeren en nieuwe kansen te creëren die waarde creëren.
Op donderdag 10 maart 2022 organiseert het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) de derde editie van het Congres Aardgasvrije Wijken live in congrescentrum NBC in Nieuwegein. Je komt hier voor de nieuwste inzichten, inspiratie en om je netwerk te ontmoeten.
Ben jij als startup of scale-up op zoek naar een kapitaalinjectie voor jouw bedrijf om jouw innovatie te financieren? Topsector Energie organiseert op 24 maart 2022 weer een Investor Day ditmaal i.s.m. Oost NL en Connectr.