Evenementen

In het laatste Uptempo! lunchwebinar van 2022 kan je kennismaken met twee technische innovaties die warmtenetten haalbaarder maken.
Op 6 december staat het nieuwe webinar van de Smart Energy Community gepland. Het webinar vindt plaats op dinsdag 6 december (15.00-16.15 uur) aanstaande. Het thema is: de kansen voor slimme energiediensten binnen kantoorgebouwen. Schrijf je meteen in!
Topsector Energie organiseert op 8 december 2022 vanĀ 13:15 tot 17:00 weer een Energy Investor Day. Dit keer in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en TU Eindhoven.
Innovatieve oplossingen voor warmtenetten volgen elkaar razendsnel op! Dat is goed nieuws. Begin dit jaar bracht Uptempo! een inspiratiedocument over marktrijpe innovaties voor warmtenetten uit. Nog geen jaar later is het alweer tijd voor een update!
Het is weer zover: op woensdag 11 januari vindt de volgende bijeenkomst plaats van het Nationaal consortium Zon op Water. We zijn blij dat deze bijeenkomst na ruim 2 jaar weer fysiek zal plaatsvinden. De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur, met aansluitend een borrel.
-
Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook dit jaar zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats.
-
Samen bouwen aan de toekomst De bouw is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht.
Inzicht in financieringsmogelijkheden Ben je een startup of scale-up en actief in de energiesector? En ben je op zoek naar het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past?
Nederlands grootste zonne-energie congres vindt dit jaar plaats op 17 april 2023! In april is het weer zover: de Sunday! Op maandag 17 april 2023 vindt in de Reehorst te Ede alweer de 13e editie van Nederlands grootste zonne-energiesector plaats.
De verduurzaming van bedrijventerreinen vraagt om verregaande samenwerking tussen ondernemers onderling en tussen private en publieke partijen. Veel partijen zijn hier al mee begonnen waardoor voorbeeldprojecten en kansrijke initiatieven ontstaan.