Evenementen

In het lunchwebinar van 3 april kun je kennismaken met twee innovaties die in de wijkaanpak het verschil kunnen maken. Building Blocks is een initiatief van de succesvolle start up Energiebespaarders.
Op 3 april a.s. organiseert Verbouwstromen van 15:00 - 16:30 uur een webinar voor lokale overheden en marktpartijen over aanbestedingsregels voor gemeentes bij de verduurzaming van koopwoningen.
Leer van de ervaringen, zienswijzen en tips van Rob Bogaarts, die afgelopen jaren werkzaam was in diverse functies bij woningcorporaties
Zonder gelijkspanning geen energietransitie
Hoe gaan we om met alle energiedata die in toenemende mate wordt uitgewisseld? Op verschillende niveaus en voor verschillende functionaliteiten. En welke afspraken zouden we hierover moeten maken? En hoe nemen we het publiek belang mee? 
Onder het thema ‘In de modderige praktijk’ neemt onze gastheer Webber Jan Oosting ons deze middag mee.
Op donderdag 13 april organiseren Gebruikersplatform Bodemenergie en de TU Eindhoven bij de universiteit een workshop over innovatieve opslagtechnieken.  
In de huidige wijkaanpakken zijn we volop aan het leren en ontwikkelen, en daarin gaat het ook regelmatig mis. Hoe kan je als woningcorporatie, gemeente, bewonersinitiatief en netbeheerder succesvol samenwerken in de energietransitie? Ken je elkaars wereld voldoende?
Wilt je meer weten over het internationaal onderzoek naar de energietransitie in de gebouwde omgeving? En wat de laatste inzichten zijn? Bezoek dan dit kennisevent en laat je bijpraten en inspireren.
Ben jij bezig met digitalisering, mogelijk om circulair en industrieel te bouwen? En wil je graag vraagstukken, resultaten en ervaringen delen? Of ben je docent of student, en heb je innovatieve ideeën om met nieuwe mogelijkheden het circulair industrieel bouwen te versnellen?