Evenementen

-
Werkt u in de bouw- en energiesector? Ontwikkelt u nieuwe producten en diensten om de gebouwde omgeving aardgasvrij te maken? Of heeft u hiervoor innovatieve ideeën?
-
Op 8 juni organiseert TKI Urban Energy twee themabijeenkomsten. Hier maakt u kennis met partijen en projecten rond BIPV (ochtendsessie) en warmteopslag en elektriciteitsopslag in de gebouwde omgeving (middagsessie).
-
Op 15 juni a.s. organiseert Stichting Gelijkspanning Nederland een congres over gelijkspanning (DC). Samen met KIEN Innovatiemeesters en CityTec is TKI Urban Energy medeorganisator en partner van het congres.
-
Met de nieuwe klimaatdoelstellingen moeten we sneller weg van fossiele brandstoffen, en in Nederland gaan we ook nog ‘van het gas af’.
-
The EU PVSEC is the largest international Conference for Photovoltaic research, technologies and applications, and at the same time a top international PV Industry Exhibitions.
Op donderdag 4 oktober 2018 vindt de Werkconferentie Topsector Energie plaats in de RDM Campus in Rotterdam. De werkconferentie staat dit jaar in het teken van het Klimaatakkoord en crossovers met andere sectoren.