Evenementen

-
Bent u actief op het gebied van offshore windenergie en wilt u inspelen op de kansen in de Baltische staten (Letland, Estland, Litouwen)? Van 31 januari tot 4 februari 2022 bezoekt een eerste fysieke handelsmissie deze regio.
-
IRO nodigt je uit om deel te nemen aan het Holland paviljoen op SPE Offshore Europe 2021. Het evenement wordt gehouden van 1 t/m 4 februari 2022, bij TECA, The Event Complex Aberdeen in Dyce.
Zoekt u verbinding met lokale, regionale en nationale spelers op het gebied van innovatie? Horizon Europe heeft sinds 2021 een nieuw programma in pijler 3, namelijk de 'European Innovation Ecosystems' (EIE).
-
Professionals organiseren van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 een evenement over de circulaire economie om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.
TKI Energie & Industrie, TKI Nieuw Gas, TKI Wind op Zee en RVO organiseren op 15 februari een webinar waarin we onder andere de MOOI-regeling toelichten. We laten ook voorbeelden van eerdere jaren aan bod komen. Die vertellen wat de subsidie ze heeft gebracht en delen hun tips .
Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.
-
Digitalisering verwijst naar de toepassing van digitale technologieën en gegevens om bedrijfsmodellen te transformeren en nieuwe kansen te creëren die waarde creëren.
Floating Wind Solutions (FWS '22) is de ultieme kans voor diegenen die momenteel betrokken zijn bij of toegang zoeken tot drijvende wind. FWS faciliteert netwerkmogelijkheden met de juiste ervaren mensen en kennis van de beschikbare technische oplossingen.
-
Asia Pacific Maritime (APM) is de belangrijkste tentoonstelling en conferentie in Azië met een compleet overzicht van de scheepssectoren: diensten en oplossingen, technologie, scheepsuitrusting, machines, benodigdheden en nog veel meer.
-
Drijvende offshore windtechnologie is een opkomende optie voor het opwekken van stroom in dieper water verder uit de kust dan windturbines die op de zeebodem zijn bevestigd.