Evenementen

Hoe kan ons toekomstig elektriciteitsnet stabiel en betaalbaar blijven? TNO organiseert een webinar dat inzicht geeft in de technologische en maatschappelijke oplossingen voor ons toekomstige energiesysteem. 
-
Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook dit jaar zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats.
Working safely in the turbulent seas of the North Sea is no sinecure. Fortunately, there are already many inventions that help people to get home safely from the sea. But what else can we do to reduce the number of incidents to zero? We discuss it in this webinar with various guests.
-
“Belgian Offshore Days”, georganiseerd door de Belgian Offshore Cluster, geeft de Offshore Wind Industrie een forum en promoot samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven. 
Inzicht in financieringsmogelijkheden Ben je een startup of scale-up en actief in de energiesector? En ben je op zoek naar het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past?
Het Financieringsloket van de Topsector Energie organiseert op 30 maart weer een Energy Investor Day. Dit keer in nauwe samenwerking met Oost NL en KplusV.
-
WindEurope gaat plaatsvinden in Copenhagen voor het jaarlijkse evenement op 25-17 April 2023. We leven in turbulente tijden. In recente maanden hebben we conflicten in Ukraine gezien, hogere kosten, zorgen om energie zekerheid en een push voor nieuwe bronnen van energie.