1-op-1 advies

Het Financieringsloket kan jou als mkb-ondernemer helpen bij financieringsvraagstukken rondom jouw innovatie. Vind je de financiering voor jouw innovatie een uitdagend en langdurig proces en is het niet typisch iets waar je dagelijks mee bezig bent?

Het Financieringsloket kan jou meer inzicht geven in het investeringslandschap en vertellen waar investeerders precies naar kijken bij de beoordeling van jouw investeringsaanbod. Je kan er veel baat bij hebben om ter voorbereiding te sparren met een financieringsexpert.

Wil je weten:

  • Welk type investering of investeerder bij jouw bedrijf past?
  • Of je ‘investor ready’  bent voor de volgende innovatiefase?
  • Met welke investeerders je contact op moet nemen?

Maak dan een afspraak voor een 1-op-1 adviesgesprek (kosteloos) met de financial advisor van het Financieringsloket.

Financieringsmogelijkheden

Bij het kiezen van de juiste financieringsmogelijkheid spelen vaak diverse overwegingen een rol. Denk hierbij aan: 'Wat is het minimaal noodzakelijke bedrag dat we nodig hebben?' 'Hoe beperken we de scope van het project tot een essentieel minimum?' en 'Welke deel van de financieringsbehoefte kan worden ingevuld door een leverancier of potentiële klant?

Vervolgens kan er gekeken worden naar externe financiering. Financiering kan bestaan uit:

  • een aandelenuitgifte,
  • het afsluiten van een lening,
  • of een (voorwaardelijke) gift (subsidie).

Aan alle vormen van financiering zitten voor- en nadelen, en niet voor iedereen is elke vorm geschikt. Het Financieringsloket helpt met het krijgen van een helder beeld van het financieringslandschap en de financieringsmogelijkheden van hun innovatie.

Vraag een kosteloos 1-op-1 gesprek aan

Je kunt een afspraak maken met Martin Weissmann van het Financieringsloket om over bovenstaande vraagstukken te sparren. Hij kan je eventueel in contact brengen met financieringsorganisaties of investeerders.

De afspraak vindt plaats bij het Financieringsloket (in Utrecht) of kan online/ telefonisch worden gehouden. Er zijn geen kosten verbonden aan de 1-op-1 afspraak. Het Financieringsloket kan met u meedenken (1e-lijns advies) maar zal geen actieve rol in uw bedrijf vervullen.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Martin Weissmann van het Financieringsloket van de Topsector Energie.