Actueel overzicht van waterstofontwikkelingen in Nederland

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
TSE Waterstof - overzicht van relevante ontwikkelingen

Waterstof ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Het (innovatie) ecosysteem rondom waterstof, het netwerk van personen en organisaties dat met waterstof bezig is, groeit hard. Er zijn veel nieuwe toetreders op dit terrein. De informatiebehoefte is groot. Er gebeurt dus heel veel en het is lastig om bij te houden wat er precies gebeurt en hoe dat met elkaar samenhangt.

Dat is voor TKI Nieuw Gas aanleiding geweest om een overzicht te maken van organisaties, projecten en activiteiten in Nederland (en voor een deel daarbuiten) die voor waterstof relevant zijn om daarmee het ecosysteem zo goed mogelijk te informeren en te activeren om deel te nemen aan deze activiteiten. Dit overzicht bevat geen concrete waterstofprojecten; deze brengen we ook regelmatig in kaart en zijn hier te vinden: PowerPoint-presentatie (topsectorenergie.nl).

Dit is de eerste versie van het overzicht van activiteiten en het is natuurlijk nog niet compleet. Als u iets wilt toevoegen, suggesties heeft voor verbeteringen of andere zaken, neem dan contact met ons op via @email. Veel leesplezier!

Klik hier voor het overzicht.