Informatiebijeenkomsten over energie op het wereldtoneel van de Expo Dubai

Nieuwsbericht |
TKI Energie en Industrie
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Internationale export en kennisagenda
Systeemintegratie
Topsector Algemeen
|
dutch dubai expo

De hele wereld komt samen dit jaar op de wereldtentoonstelling Expo Dubai. Onder de slogan ‘Connecting Minds, Creating the Future’ presenteren meer dan 200 landen zich vanaf oktober tot in 2022. Eén van de hoofdthema’s is water, voedsel en energie. Nederland kan op dit wereldtoneel natuurlijk niet ontbreken. Onze ondernemersgeest, innovatie en bijzondere kunst van cross-sectoraal samenwerken kunnen altijd op veel interesse rekenen en het biedt zeer veel kansen voor internationale samenwerking.

Manon Janssen is boegbeeld van de Topsector Energie en tevens Champion van de missie: “Nederland heeft de afgelopen acht jaar de voordelen ervaren van publiek-private samenwerking in innovaties met het Topsectorenbeleid. Centraal staat de ‘triple helix’: de samenwerking van bedrijven, kenniscentra en overheden op innovatie. Wat we hebben geleerd is, dat deze samenwerking een systeembenadering nodig heeft: het gaat niet alleen om technologische verbeteringen, maar ook om sociale en economische innovatie, wetgeving en het borgen van veranderende energiesystemen zullen in samenwerking met elkaar kunnen functioneren.”

We nodigen u uit om mee te doen en de kans te grijpen om miljoenen zakelijke en particuliere bezoekers te benaderen. Zowel online als offline zijn er vele events en mogelijkheden voor het ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners en hopelijk nieuwe business opportunity’s.

Meer weten?

Op 11 februari organiseren we - geheel vrijblijvend - een online informatiebijeenkomst. Of kijk op www.dutchdubai.com of www.topsectorenergie.nl/dutchdubai