Innovatie- en netwerkmiddag over waterstof

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
Innovatie- en netwerkmiddag over waterstof
Doe op donderdag 21 april mee met de innovatie- en netwerkmiddag over waterstof. Ondernemers vertellen u over hun technologieën en processen. Misschien zijn die interessant voor uw bedrijf? Daarnaast krijgt u volop de mogelijkheid te netwerken. We nodigen het MKB uit om actief aan deze middag deel te nemen. Tijdens de middag, bijvoorbeeld tijdens de lunch, de postersessies en de borrel, zijn wij aanwezig om u, waar gewenst, in contact te brengen met andere spelers in het netwerk.

 

In het begin van de middag informeren we u over het beleid en de subsidiemogelijkheden voor waterstof. We vertellen u over het soort projecten dat wij verder helpen met subsidie en advies. Daarna vertellen ondernemers over hun innovatieve waterstofprojecten. Ze voeren die uit met gebruik van onze subsidie. Wat levert dit tot nu toe op? En waarvan kunt u leren?

 

Posterpresentaties

Een aantal organisaties licht hun project toe. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer interessante waterstofprojecten. Heeft u zelf een gesubsidieerd waterstofproject? Presenteer die dan met een poster. We hangen deze op zodat deelnemers die kunnen bekijken tijdens netwerkmomenten. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dat dan aan op ons aanmeldformulier.

Programma

12:00 uur

Inloop inclusief lunch met posterprojecten

13:00 uur

Plenaire presentatie van TKI Nieuw Gas (richting geven), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (beleid) en RVO (uitvoering, regelingen)

13:30 uur

Projecten op het podium – toepassingsmogelijkheden van waterstof

14:00 uur

Pauze  

14:30 uur

Projecten op het podium – waterelektrolyse innovaties

15:10 - 15:40 uur

Projecten op het podium – tanktechniek innovaties

16:00 eind

Borrel met posterprojecten

Meld u aan

Meer informatie over de locatie vindt u op de website van Arendshoeve. Aanmelden kan bij: Innovatie- en netwerkmiddag over waterstof | RVO.nl | Rijksdienst