Maak kans op een Circular Award. Schrijf je nu in!

Nieuwsbericht |
Topsector Algemeen
|
.

Is in jouw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Schrijf je in tot en met 9 december 2022 en maak kans op een Circular Award! In een circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk gebruikt. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe economie.

Schrijf je nu in!

Bedrijven, gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en vele andere organisaties zijn bezig met de transitie naar de circulaire economie. Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties zijn essentieel, vanwege hun inkoopkracht en omdat kringlopen vaak op lokaal of regionaal niveau zullen moeten worden gesloten.

 

Voor grote(re) bedrijven: Circular Award Business Large

Voor groot-mkb en corporates die circulair innoveren binnen een bestaande bedrijfsvoering. Drie finalisten, één winnaar.

Voor kleine(re) bedrijven: Circular Award Business Small

Voor klein-mkb dat circulair innoveert binnen de eigen bedrijfsvoering, dan wel startups die een volledig circulair businessmodel hebben ontwikkeld. Drie finalisten, één winnaar.

Voor (semi-)publieken: Circular Award Public

Voor projecten van gemeentes, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf, alsmede (semi-)publieke instellingen uit onderwijs en zorg. Drie finalisten, één winnaar.

Voor personen: Circular Heroes

Voor mensen die in een bepaalde regio, sector of community langdurig circulaire initiatieven ontplooien én uitvoeren. Soms zijn het stille krachten. Brengen het thema CE dicht bij hun medemens en buiten hun bubbel. Drie erkenningen.

 

Belangrijke data

  • De inschrijving voor de Circular Awards is open tot en met 9 december 2022.
  • Op 16 december maken we de shortlist bekend.
  • Op 25 januari 2023 is de publieke bekendmaking van de finalisten voor de Circular Awards Public en Business (Small & Large). Contactpersonen van de laureaten Circular Heroes krijgen privébericht.
  • De finale en uitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie (dit zal zijn op maandag 6 februari 2023 of vrijdag 10 februari 2023).

Inschrijven

Je kunt je inschrijven tot en met 9 december 2022 via de website van de Circular Awards 2023. Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en procedure.