Hoe ga je van start?

Kennisontwikkeling is een belangrijk aspect van systeemintegratie.

Maar de toepassing van die kennis in de praktijk is cruciaal. Alleen dan komen we tot een duurzaam energiesysteem wat betrouwbaar, veilig en betaalbaar blijft. Hoe en waar begin je? Het team van Systeemintegratie helpt je graag op weg met kennis, expertise, netwerk en middelen.

De eerste stap richting efficiënte, hoogwaardige en adequate besluitvorming in de energietransitie

Wat je vraag ook is, in welke sector je ook actief bent, hoe groot of hoe klein je organisatie ook is. Zolang je interesse hebt in systeemintegratie in de energiesector, kan Topsector Energie je op weg helpen. Vraag daarom een adviesgesprek aan en ontdek wat Topsector Energie voor je kan betekenen. 

Vraag nu een adviesgesprek aan.

Hoe kan Topsector Energie helpen?

We helpen je op weg met systeemintegratie. Of je nu een tuinbouwbedrijf hebt en nadenkt over hoe je samen met omwonenden de gehele wijk kunt verduurzamen, of je bent als beleidsmaker gemotiveerd om een regio klaar te stomen voor de komende veranderingen. Ons team denkt met je mee en helpt met:

  1. Ons netwerk: wij zijn van en voor de sector en werken voor bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Door je te verbinden aan de Topsector Energie word je deel van ons netwerk. We brengen je in contact en helpen bij samenwerking en consortiumvorming met andere organisaties.
  2. Onze kennis en expertise: met onderzoeken, modellen en integrale analyses van het energiesysteem zorgen we ervoor dat je alle informatie in handen hebt om met de juiste feiten de juiste beslissingen te maken. 
  3. Onze middelen: De Topsector Energie stimuleert nieuwe initiatieven door subsidies beschikbaar te stellen. Als je werkt aan systeeminnovaties voor de energietransitie, zijn er verschillende regelingen waar je een aanvraag voor kunt indienen.
  4. Ons platform: Verdient je project bijzondere aandacht vanuit Topsector Energie Systeemintegratie? Werk je aan een systeemoplossing die bijdraagt aan de versnelling van energietransitie? Dan zetten we je graag in de kijker.
  5. Verder van gedachten wisselen met een van de teamleden van Topsector Energie Systeemintegratie? Ga in gesprek met het team.