Evenementen

HOGE AKKER.jpg

Uptempo! organiseert regelmatig evenementen in het kader van versnelling van de energietransitie in de gebouwde omgeving, door opschaling van energie-innovaties.

5-12: Uptempo! Lunchwebinar 'Innovatieve warmtenetten haalbaarder en betaalbaarder'

In het laatste Uptempo! lunchwebinar van 2022 kan je kennismaken met twee technische innovaties die warmtenetten haalbaarder maken. Flexalen van Thermaflex werkt met ter plaatse buigbare leidingen, zodat de aanleg minder kost. En KZ ontwikkelde de Greenwater renovatieset, een gedeelde warmte-afleverset die gebruik maakt van de bestaande gasleidingtoevoer in huis voor warm water. Bart-Jan van Wanrooij (Thermaflex) en Paul Zandbelt (KZ) vertellen je er alles over.

Aanmelden

 

12-12: Webinar Warmte in Wijken 'Inspirerende innovaties & trends voor warmtenetten'

Innovatieve oplossingen voor warmtenetten volgen elkaar razendsnel op! Dat is goed nieuws. Begin dit jaar bracht Uptempo! een inspiratiedocument over marktrijpe innovaties voor warmtenetten uit. Nog geen jaar later is het alweer tijd voor een update! Ter ere van de lancering van dit nieuwe inspiratiedocument organiseren we een webinar om het huidige innovatielandschap met jullie door te nemen. Onze experts Robert Jan van Egmond (TKI Urban Energy) en Niels Rood (Uptempo!) praten je op maandag 12 december volledig bij over onder meer:

  • integrale aanbieders voor het aanleggen van een warmtenet;
  • (seizoens)opslag;
  • lagere temperatuur warmtenetten;
  • distributie en levering.

Inschrijven