Film: Offshore wind energy the powerplant of northwestern Europe

Nieuwsbericht |
TKI Wind op Zee
|

Het TKI Wind op Zee heeft een film gemaakt over de ontwikkelingen in de wereld van offshore wind. Het laat zien welke stappen zijn gezet in het afgelopen jaar en waar de Nederlandse sector sterk in is.

Deze film is vóór de sector gemaakt. Iedereen die actief is in de windsector, die in een kort tijdsbestek wil laten zien wat er speelt, kan gebruik maken van deze film.

Wilt u de film op uw website plaatsen? Dat kan.

De film over de Nederlande offshore wind industrie kunt u ook in uw eigen website en in uw presentaties gebruiken. Ook kunt u de film delen op social media.

Hieronder is omschreven hoe u dat gemakkelijk kunt doen.

De film op uw website plaatsen

U kunt de onderstaande code in zijn geheel op uw webpagina plakken. Dit moet gebeuren in de bron/text/source modus (afhankelijk van welk systeem u gebruikt). Indien u niet weet hoe dit moet zal uw webmaster of uw marketing medewerker u hier makkelijk mee kunnen helpen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/zbawn7_hMJg?rel=0&amp;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Als u de pagina daarna bewaart zal de film vanzelf op de pagina verschijnen, zoals hieronder.

U kunt ook kiezen voor een andere grootte, als u weet wat u doet kunt u de bovenstaande code veranderen, anders kunt u de opties aanpassen op YouTube:
https://youtu.be/zbawn7_hMJg

Via "Delen" en daarna "Insluiten" kunt u hier de b.v. het formaat veranderen.

De film delen op social media

U kunt de film ook delen op social media als Twitter, LinkedIn, en Facebook.

Hiervoor kunt u de link https://youtu.be/zbawn7_hMJg gebruiken.