Vind uw Partner

TKI Wind op Zee wil organisaties die innoveren faciliteren in hun zoektocht naar projectpartners. Hieronder vindt u innovatieve initiatieven op het gebied van offshore energie die zichzelf en hun projectideeën presenteren. Springt er voro u een uit? Neem dan direct contact op met de organisatie.

Seaqualize

Seaqualize heeft een veersysteem ontwikkeld dat zelfs de zwaarste turbineonderdelen stil laat hangen aan een bewegend schip. De Seaqualize Delta compenseert de verticale bewegingen van de deining met een minimale krachtsinspanning.

Op zoek naar: partners voor demonstratieprojecten en projectpartners.
Contactgegevens: via info@seaqualize.com of ga naar de website

 

TechBinder

TechBinder is een innovatief bedrijf dat offshore operators helpt hun bedrijfsmiddelen op de meest efficiënte manier te gebruiken door alle beschikbare gegevens te combineren.

Op zoek naar: projectpartners.
Contactgegevens: via Bram van Den Boom of ga naar de website.

 

HYGRO

HYGRO produceert waterstof direct vanuit windenergie, wat het mogelijk maakt om twee keer zoveel energie te produceren per vierkante kilometer op zee met een lagere kost dan elektriciteit. 

Op zoek naar: projectpartners en beleidsmakers.
Contactgegevens: ga naar de website.

 

Kitepower

Kitepower is een toonaangevende start-up in Airborne Wind Energy (AWE) en ontwikkelt innovatieve en kosteneffectieve alternatieven voor bestaande windturbines. De gepatenteerde technologie van Kitepower gebruikt tot 90% minder materiaal en vormt een goed alternatief voor conventionele windturbines met hetzelfde vermogen.

Op zoek naar: projectpartners. 
Contactgegevens: via info@kitepower.nl of ga naar de website.

 

Qlayers

Qlayers heeft een geïntegreerd systeem ontwikkeld om automatisch coatings aan te brengen op windturbinebladen en windtorens, waardoor de efficiëntie, snelheid en veiligheid van de coatingactiviteiten worden verhoogd. Bovendien ontwikkelen ze een unieke technologie om een ​​gladde overgangsoppervlaktecoating aan te brengen tussen de geavanceerde beschermingssticker en het bladoppervlak om de efficiëntie van windturbinebladen te verbeteren.

Op zoek naar: projectontwikkelaar windparken, technologieleveranciers, investeerders.
Contactgegevens: via Simon Gamme (+32 486 20 43 26) of ga naar de website

 

Tree Composites

Tree Composites ontwikkelt knooppunten van composiet als alternatief voor gelaste knooppunten voor offshore constructies waardoor de hoeveelheid staal in een constructie drastisch vermindert.

Op zoek naar: partners voor demonstratieprojecten.
Contactgegevens: via Maxim Segeren of ga naar de website

 

FLASC

FLASCs gepatenteerde technologie voor energieopslag gebruikt zeewater en samengeperste lucht als oplossing voor de verschil tussen vraag en aanbod en biedt daarmee de flexibiliteit voor vraaggestuurde levering van duurzame stroom.

Op zoek naar: partners voor demonstratieprojecten en R&D projecten
Contactgegevens: via Daniel Buhagiar (+31 6 25 34 19 65) of ga naar de website

 

Hyfloat

Hyfloat benut de ruimte in drijvende wind turbineplatforms voor het opwekken en de opslag van waterstof om te zorgen voor een betrouwbare levering van waterstof.

Op zoek naar: ontwikkelaars van innovatieve offshore windstructuren en investeerders (in vroeg stadium).
Contactgegevens: Jamie Frew (+31 6 26 87 33 45) of ga naar de website.

 

Ocean Grazer

Ocean Battery is een milieuvriendelijk energieopslag systeem voor offshore windparken.

Op zoek naar:  projectontwikkelaars van windparken, technologie aanbieders en investeerders.
Contactgegevens: via Frits Bliek (+31 6 11 86 98 36) of ga naar de website. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar @email en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

Disclaimer: De inhoud getoond op deze pagina is aangeleverd door derden. Ondanks alle zorg die is besteed aan de inhoud op deze pagina, kan het TKI Wind op Zee niet garanderen dat deze informatie volledig en/ of juist is. Het TKI Wind op Zee kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/ of onjuistheden in opgenomen en getoonde informatie. Daarnaast kan aan de inhoud van deze webpagina geen rechten worden ontleend.