Contact

  

Wat je vraag ook is, in welke sector je ook actief bent, hoe groot of hoe klein je organisatie ook is. Zolang je interesse hebt in digitalisering in de energiesector, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons netwerk. Ons team denkt met je mee en helpt met:

  1. Ons netwerk: wij zijn van en voor de sector en werken voor bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Door je te verbinden aan de Topsector Energie word je deel van ons netwerk. We brengen je in contact en helpen bij samenwerking en consortiumvorming met andere organisaties.
  2. Onze kennis en expertise: met onderzoeken, modellen en integrale analyses van het energiesysteem zorgen we ervoor dat je alle informatie in handen hebt om met de juiste feiten de juiste beslissingen te maken.
  3. Onze middelen: de Topsector Energie stimuleert nieuwe initiatieven door subsidies beschikbaar te stellen. Als je werkt aan systeeminnovaties voor de energietransitie, zijn er verschillende regelingen waar je een aanvraag voor kunt indienen.
  4. Ons platform: verdient je project bijzondere aandacht vanuit Topsector Energie Digitalisering? Werk je aan digitale innovaties die bijdragen aan de versnelling van energietransitie? Dan zetten we je graag in de kijker.

Het team

Directeur programma Digitalisering
Tel: 06-52840393
Jade
 Soe van Dijk
 
Operationeel coördinator Digitalisering
 Mail: @email
 
Jade Tjiong
Communicatieadviseur Digitalisering
Tel: +31 (06) 15 61 71 74
Mail: Jade.Tjiong@rvo.nl
 
Rosalie Braakman
Project coördinator Systeemintegratie & Digitalisering
Mail: rosalie.braakman@topsectorenergie.nl
 


Claire Groosman
Programmamanager Digitalisering
Tel: +31 (06) 11 15 93 43
Mail: Claire.groosman@topsectorenergie.nl

Maaike DrokLiaison HCA Digitalisering
Mail: @email